Laddar...

Nya och begagnade Renault Mégane

Franska Renault Mégane är bilen för dig som letar efter en mindre bilmodell i mellanklassen. Med en väldesignad utsida och en lockande prislapp är det en bil som passar singelhushållet eller som kan vara lämplig som familjens andrabil.

Den senaste generationen Mégane har uppdaterats med en användarvänlig skärm med klar och tydlig grafik. Du får mest ut av Mégane i stadsmiljö eftersom styrningen är snabb och mjuk, vilket passar utmärkt för körning på lägre hastigheter. Dessutom är det en ekonomisk bil som är bränsleeffektiv.

Renault Mégane är en utmärkt bil för dig som letar efter en smidig och lagom stor stadsbil. Den har ett snyggt yttre och en välplanerad interiör. Med mjuka och sköna säten är det en bil du snabbt kommer att tycka om för sin bekvämlighet. Den finns med dieselmotor och de senare generationerna kan också väljas som en hybrid eller eldriven variant.

Waykes omdöme – därför är Renault Mégane en bra bil

Sett till vad du betalar för en Renault Mégane är det här en mycket prisvärd bil. Du får en hög grad av komfort, säkerhet och smarta lösningar. Det är en utmärkt bil för alla som vill ha en liten och nätt bil för vardagens små utflykter och ärenden.

Visa mer