Laddar...

Nya och begagnade Renault Zoe

Om du är ute efter en liten och praktisk elbil som är perfekt anpassad för stadslivet, måste du definitivt ta en titt på Renault Zoe. Det här är en kompakt, 100 % elektrisk elbil som erbjuder en smidig och tyst upplevelse.

Bilens moderna och genomtänkta design ger Renault Zoe både en estetisk exteriör och en rymlig bil invändigt. För trots sin kompakta storlek är Zoe faktiskt överraskande rymlig och ger gott om plats för både passagerare och bagage. Bilens storlek gör den även lättmanövrerad i stadstrafik och den passar lika bra att köra till jobbet med som till veckohandlingen för det lilla hushållet.

Säkerheten är högt prioriterad i Renault Zoe och det märks. Bilen får bra betyg i krocktester och är utrustad med säkerhetsfunktioner som bland annat kollisionsvarning och ett autonomt nödbromssystem.

Waykes omdöme – därför är Renault Zoe en bra bil

Renault Zoe har vunnit pris för sin innovativa design och miljömedvetna teknik. Den passar perfekt för dig som vill ha en praktisk bil med minimal miljöpåverkan.

Den elektriska motorn tar dig tyst och effektivt fram och den moderna designen ger Renault Zoe ett modernt utseende som drar blickarna till sig. Bilen ger dig möjlighet att smidigt navigera i tät stadstrafik, samtidigt som den erbjuder gott om utrymme invändigt.

Visa mer