Laddar...

Nya och begagnade Renault Trafic

Ända sedan tidigt 80-tal har skåpbilsmodellen Renault Trafic existerat ute på vägarna. Transportbilen är större än vanliga skåpbilar och har en smart design med lösningar som underlättar för dem som jobbar med entreprenad eller hantverkaryrken av olika slag.

En välfungerande teknik som bjuder på finesser som röststyrning och funktionsreglering via ratten är en anledning till att Trafic är en bra bil. Även komforten är att nämna som ett stort plus med sköna säten att sitta bekvämt i under långa körningar. Den är stor men trots det är den väldigt lättmanövrerad och går mjukt mot underlaget.

I Trafic sitter du högt bakom ratten, vilket ger en mycket god sikt. Skulle du behöva justera avståndet mellan ratt och stol är det enkelt fixat. Faktum är att du kan anpassa bilen till de flesta behov som uppstår under arbetsdagen. Inredningen går exempelvis att dela upp, så att du kan ha mer utrymme för last vid behov.

Waykes omdöme – därför är Renault Trafic en bra bil

Renault Trafic är en populär skåpbil och syns ofta på svenska vägar. Det här är bilen som är perfekt för dig som jobbar med all typ av varu- eller persontransport. Mycket tack vare att den är mångfunktionell och passar till olika typer av arbeten. Dessutom är den relativt bränslesnål i jämförelse med konkurrenter inom samma kategori.

Visa mer