Laddar...

Begagnade Renault Kadjar

Är du ute efter en SUV med riktigt snygg design som väcker uppmärksamhet på vägarna, tack vare de eleganta detaljerna i exteriören? Då kan en Renault Kadjar vara modellen du söker efter.

Det är en relativt kompakt SUV som gör att du enkelt tar dig fram även i stadsmiljö. Det finns gott om plats i bilen och Renault Kadjar rymmer hela familjen samtidigt som ni får tillräckligt med lastutrymme för att kunna ta med er bagage för en helgövernattning i stugan.

Eftersom Kadjar är en SUV sitter du högt positionerat i bilen och får god sikt över vägen, något som ökar säkerheten under körning.

Den är också omtyckt för att ha goda köregenskaper och känns stabil och trygg när du tar dig fram på vägarna. Renault Kadjar finns både som manuell och automatväxlad.

Waykes omdöme – därför är Renault Kadjar en bra bil

I och med att Renault Kadjar är en SUV som du sitter högt i blir den trygg att köra, både i stadstrafik och på landsvägar. Du får bra överblick och kan enklare hålla körbanan under uppsikt. Den är rymlig med gott om plats för den lilla eller medelstora familjen, samtidigt som den har en modern design.

Visa mer