Laddar...

Nya och begagnade Renault Captur

Den lilla suven Captur från Renault är en kompakt och snygg bil som lanserades 2013. Sedan dess har det kommit nyare generationer som blivit lite större, men som fortfarande har den tuffa yttre designen som är så uppskattad.

Renault Captur kommer med bensinmotor eller som laddhybrid. Den finns med både automatlåda och manuell växel. Interiört är den verkligen stilren och ger ett nästan avskalat intryck. Utrymmesmässigt är det gott om plats, både fram och bak. En smart detalj är det flyttbara baksätet som gör att du kan välja mer utrymme antingen i baksätet eller i bagaget.

Det här är en rolig liten crossover att köra som mjukt följer vägbanan och följer minsta rörelse du gör. Captur är även en smidig bil att köra i stadstrafik. Renault kallar själva detta för en urban crossover, vilket är en klockren benämning.

Waykes omdöme – därför är Renault Captur en bra bil

Renault Captur är en lekfull, sportig och bekväm bil att köra som dessutom har läcker design och häftiga hjul. Den är som gjord för småbarnsfamiljen att växa i. Dra fram baksätet när barnen är små och få plats med barnvagnen. Skjut baksätet bakåt i takt med att barnen växer och packningen blir mindre. Smart, smidigt och mycket funktionellt!

Visa mer