Laddar...

Nya och begagnade Renault Talisman

Om du är på jakt efter en rymlig kombi med en modern look och bränslesnål motor, kan en Renault Talisman vara ett bra alternativ för dig. Det är en kombi med gott om utrymme i hela bilen, både för passagerare och bagage. Dessutom har den en pigg motor och placerar sig högt i många internationella säkerhetstester.

Talismanen är oftast dieseldriven, men det finns bensinalternativ också. Växellådan är i första hand automatisk, vilket ger en ännu mer mjuk och smidig körning. Tillsammans med 4 Control, som tillåter styrning på alla fyra hjulen, får du en ännu mer direkt och följsam styrning.

Waykes omdöme – därför är Renault Talisman en bra bil

Renault Talisman är en kombi med en sportig look och passar dig som behöver mycket utrymme, men som vill ha något annorlunda. Utseendet är nämligen det som gör att Talismanen sticker ut från mängden. Både utsidan och insidan av bilen är tänkta att ge en känsla av stil och elegans.

Bilen är skapad för att vara praktisk och kunna fungera som tjänstebil. Det är med andra ord en modell som passar dig med familj, är mitt i karriären eller som kör mycket i tjänsten. Anledningen till det är att den är bekväm att både köra och åka i, samt har gott om utrymme.

Se alla Renault här.