Laddar...

Nya och begagnade Renault Master

Med sin imponerande lastkapacitet och en rad bekvämligheter för den som kör är Renault Master ett populärt val bland yrkesförare och företag. Master är som en pålitlig arbetshäst som alltid presterar. Skåpbilens karakteristiska, kantiga design ger den en professionell look samtidigt som den gör bilen praktisk.

Inuti en Renault Master möts du av en rymlig och funktionell arbetsmiljö. Den är utformad med användbarhet i åtanke och det märks. Skåpet erbjuder gott om utrymme för både last och arbetsutrustning. Den har även finurliga lösningar för surrning av lasten. För den kringresande rörmokaren eller snickaren går det alldeles utmärkt att sätta upp arbetsbänkar och verktygshyllor för att skapa en mobil arbetsstation.

Waykes omdöme – därför är Renault Master en bra bil

Det är inte bara skåpet som gör Renault Master till en favorit bland många yrkesförare. Den moderna förarkupén har plats för tre personer. Platsen har många moderna funktioner, som bland annat ergonomiska sittplatser samt genomtänkta mugghållare och förvaringsutrymmen.

Bilen är anpassningsbar efter de allra flesta behov. Med flera olika kraftfulla motorval kan du lita på att bilen klarar att ta med all din utrustning och att du kan ta dig fram på vägarna på ett snabbt men samtidigt pålitligt sätt.

Se alla Renault Transportbilar här.

Visa mer