Laddar...

Nya och begagnade bilar från Mercedes

Mercedes-Benz är känt som ett premium bilmärke som tillverkar lyxbilar och transportfordon av hög kvalitet och som är tekniskt avancerade. De är kända för sin komfort, prestanda, säkerhet och design. Mercedes-Benz har också en stark närvaro inom motorsport, med många segrar i Formel 1 och andra tävlingar.

Genom åren har Mercedes-Benz utvecklat många bilmodeller, här är några av de mest populära:

●     Mercedes GLC

●     Mercedes EQC

●     Mercedes EQS

●     Mercedes GLE

●     Mercedes CLA

Mercedes-Benz grundades av Gottlieb Daimler och Karl Benz. Daimler hade redan börjat tillverka förbränningsmotorer och bilar under namnet Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG) innan han träffade Benz, som hade sin egen bilfabrik under namnet Benz & Cie. Dessa två företag slogs sedan samman 1926 och bildade det nya företaget Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz har en stark närvaro runt om i världen och deras bilmodeller är särskilt populära i Europa, Nordamerika och Asien.

Begagnade bilar från Mercedes-Benz

På begagnatmarknaden ses Mercedes-Benz som ett eftertraktat bilmärke.

Mercedes-Benz har en lång historia av att tillverka kvalitetsbilar med hög prestanda och teknisk avancerade funktioner. Begagnade Mercedes-Benz bilar är vanligtvis eftertraktade av bilentusiaster och bilköpare som söker ett lyxigt och prestigefullt bilmärke.

Hos oss kan du enkelt hitta alla modeller som vi har till salu av Mercedes-Benz, både nya och begagnade. Vi arbetar löpande för att vara en trygg marknadsplats med både handlare och privatpersoners bästa i åtanke.

Vi hjälper gärna till om du går i tankar att sälja din Mercedes-Benz. Utan att binda upp dig till någonting så har vi gjort så du enkelt och gratis kan få bud på din bil av trygga och seriösa handlare. Allt du behöver göra för att få ett bud är att ange ditt registreringsnummer och hur många mil din bil har gått, resten sköter vi och handlarna. Gillar du inte ditt bud kan du när som helst tacka nej.

Stort utbud av modeller

Mercedes-Benz har ett brett utbud av modeller som täcker olika områden, inklusive personbilar, minibussar, lastbilar och bussar. C-klassen är en mellanklassbil som är populär bland familjer. E-klassen är en modell som riktar sig till de som söker efter en lyxig bil, med hög prestanda och en kompakt design. S-klassen riktar sig till de som söker efter den ultimata lyxen. Den skiljer sig i designen och är större än E-klass.

Modellerna GLE och GLS är två av Mercedes-Benz SUV:ar som skiljer sig på liknande sätt där GLS är en större premium SUV än GLE. Men bägge modellerna håller en hög nivå av teknik, prestanda och komfort. Mercedes-Benz har även en serie av lastbilar och minibussar för transport. Den serien kallas Sprinter och är en av de mesta sålda serien inom Mercedes transportbilar och minibussar.

Elbilar från Mercedes

Mercedes-Benz arbetar aktivt med utvecklingen av elektrifierade fordon. De har en dedikerad avdelning för elektrifierade fordon kallad EQ, som är ansvarig för utveckling och tillverkning av elbilar och hybridbilar. Här hittar du alla elbilar från Mercedes.

Mercedes-Benz har lanserat flera olika elbilar under EQ-serien, inklusive Mercedes-Benz EQC, som är en premium SUV elbil och Mercedes-Benz EQV, en premium elbil som passar för familjer.

EQ-modellerna är utrustade med avancerade batterier och elmotorer för att erbjuda hög prestanda och räckvidd. Mercedes-Benz arbetar också med att utveckla laddinfrastruktur för att underlätta laddning av elbilar.

Visa mer