Laddar...

Nya & begagnade Mercedes-Benz E-Klass

Bilmärket Mercedes-Benz är för många synonymt med kvalitet och lyx. E-klassen är inget undantag. Den bygger på en modell som tillverkats sedan 1959, men då under ett annat namn. Sedan 1993 heter den E-klass och den har fått många ansiktslyft. Exteriört påminner nyare modeller mycket om både C- och S-klassen, men med en mer lyxig design invändigt och utvändigt.

Mercedes-Benz E-klass finns i flera olika modeller, allt från sedan och kombi till coupé och cabriolet. De kommer även med olika drivmedel och motorer. Oavsett vad du väljer andas allt med E-klassen hög kvalitet och bekvämlighet.

Det finns en anledning till varför den har blivit använd som diplomatbil och taxibil världen över i åratal. Det är för att den erbjuder en högkvalitativ och bekväm transport. Bra köregenskaper och säker väghållning där du inte hör ett ljud utifrån, ger verkligen en skön körupplevelse i en mycket exklusiv miljö.

Waykes omdöme – därför är Mercedes-Benz E-klass en bra bil

Den här mellanklassbilen är en familjebil där du får en luxuös känsla, både vad gäller design och inredning. Mercedes-Benz E-klass är en klassisk och elegant bil som du bekvämt rattar fram på långkörningar och som smidigt tar sig fram på trånga stadsgator. Med Mercedes-Benz E-klass blir till och med varje resa till matbutiken en nöjesresa.

Visa mer