Laddar...

Nya och begagnade Mercedes-Benz B-klass

Den här modellen från Mercedes är en större modell och mer familjevänlig än A-Klass-modellen. B-Klassen har en sportig design och inredningen känns lyxig. Mercedes är kända för sina säkra bilar och B-klass-modellen är inget undantag. Den har fått toppbetyg i krocktest. Bilen går att få som bensin- eller dieseldriven.

Det här är en kompakt familjebil med lite högre takhöjd. Det ger bra rymd och gott om utrymme för fyra vuxna, både i fram- och baksätet. Bagageutrymmet är rymligt, vilket är perfekt för en familjebil.

Mercedes Benz B-klass är verkligen lättkörd och smidig med bra väggrepp. Du kan tryggt ta dig an både motorvägar och kurviga småvägar utan att bilen känns svajig. Med en suverän svängradie rattar du dessutom lätt runt bilen i stan.

Bilen är tyst inne i kupén, vilket gör att det är inga problem att hålla igång en konversation under resans gång, Något som givetvis höjer trivselfaktorn vid på längre resor.

Waykes omdöme – därför är Mercedes-Benz B-klass en bra bil

Låt dig inte luras av den något anonyma men snygga utsidan hos Mercedes B-klass-modell. Det här är en familjebil som bjuder på lyx, klass och stil. Kvaliteten på bilen känns direkt så fort du sätter dig i bilens bekväma säten och ser den högkvalitativa interiören och designen. Mercedes-Benz B-Klass är verkligen ingen B-klass-bil.

Visa mer