Laddar...

Nya och begagnade Mercedes-Benz CLA

Bilar från Mercedez-Benz tillhör premiumklassen och modellerna i deras CLA-Klass är förstås inget undantag. Bilen finns både som en fyrdörrars coupé och som kombi. Även om kombimodellerna självklart har större lastutrymme är det här kanske inte främst en bil du väljer för att smidigt kunna få plats med familjens semesterpackning. Utan det här är en bil för dig som vill ha en riktigt bra kombination av prestation och design.

Oavsett vilken CLA-Klass du väljer är kupén rymlig och du kommer utan problem att sitta bekvämt. Men framför allt levererar den en känsla av lyx och riktig körglädje. Även om du väljer kombin är det här en pigg bil som ger svar på tal när du trycker på gasen, samtidigt som du ligger stadig på vägarna i den robusta bilen. Den är väl ljudisolerad och du besväras inte av tröttande buller när du kör.

Waykes omdöme – därför är Mercedes-Benz CLA-Klass en bra bil

Det finns givetvis en anledning att Mercedes-Benz anses vara en premiumbil. CLA-klassen levererar verkligen på många punkter. Här får du en modell som ger dig körglädje, bekvämlighet och utrymme. Det är en stilren och klassisk bilmodell, som ändå lyckas dra blickar till sig, tack vare den gedigna premiumkänslan som kan noteras på lång väg.

Se alla Mercedes-Benz här.

Visa mer