Laddar...

Nya och begagnade Mercedes-Benz GLC

Det här är en premium-SUV som representerar status och stil med sina sportiga linjer i en dynamisk förpackning. Mercedes-Benz GLC hör till en av marknadens mest högteknologiska bilupplevelser. En stor och klar display samverkar med tillverkarens innovativa multimedia-system MBUX och ger dig en smidig och behaglig körning. Du behöver faktiskt inte mer än vifta framför systemet för att få fram alternativen.

Som alltid när tyska Mercedes står för produkten är kvalitet i fokus. GLC är en genomtänkt modell som förmedlar prima material ut i minsta detalj. Den eleganta ratten med metallklädda växelpaddlar och de imponerande högtalargrillarna är bara några exempel.

Fyrhjulsdrivna GLC med 9-växlad automatlåda har gott om kraft och bjuder på snabb acceleration. Tack vare utmärkt fjädring kör den tunga bilen smärtfritt på alla underlag och i olika miljöer.

Waykes omdöme – därför är Mercedes-Benz GLC en bra bil

Mercedes-Benz GLC passar utmärkt för dig som behöver en stor bil som bjuder på komfort och stor volym i bagageutrymmet. Söker du lyx i vardagen och drömmer om spontana äventyr i mark och natur är det här rätt bil.

Mercedes-Benz GLC har nämligen ypperliga terrängegenskaper och är dessutom en stilfull pjäs som kan förvandla vem som helst till en superstjärna!

Visa mer