Laddar...

Nya och begagnade Mercedes-Benz C-klass

Bilmärket Mercedes är för de allra flesta förknippat med kvalitet och lyx. Det gäller givetvis även bilarna i C-klass. Benämningen C-klass har med storleken att göra och det är en bilmodell som är i deras mellansortiment storleksmässigt. C-klass kommer i flera olika varianter och kan hittas i kombi, sedan, coupé och cabriolet. Där finns med andra ord en modell som passar allt från barnfamiljer till dig som är ensamstående.

Även om den är rymlig invändigt är den smidig och elegant i exteriören och det är en bra bil för dig som vill ha gott om utrymme, men som inte fallit för de populära SUV-modellerna som många efterfrågar idag.

Waykes omdöme – därför är Mercedes-Benz C-klass en bra bil

Det här är en personbil som är verklig allround i ordets rätta bemärkelse. Variationen på modeller gör att det går att köra en kvalitativ bil, oavsett hur din familjesituation ser ut. Men framförallt är det bilen för dig som älskar lyx och exklusivitet och är redo att lägga en extra slant på det.

Det är också bilen för dig som kör mycket och vill ha en så komfortabel körupplevelse som möjligt när du är ute på vägarna. En mycket stabil väghållning, avancerad teknik och exceptionell ljudisolering i karossen ger precis det.

Se alla Mercedes-Benz här.

Visa mer