Laddar...

Nya och begagnade Mercedes-Benz Sprinter

Den här ikoniska skåpbilen är en transportlösning som kombinerar pålitlighet och prestanda med funktionalitet och utrymme i ett paket. Mercedes-Benz Sprinter är en skåpbil som är väldigt populär bland hantverkare, mekaniker och transportörer tack vare den stora lastkapaciteten. Det rymliga skåpet är speciellt utformat för att kunna få plats med allt ifrån paketleveranser och möbler, till skräddarsydda verkstadsinredningar.

Sprinter har historiskt funnits med bensin- eller dieseldrivna förbränningsmotorer, men finns idag även som eldriven. De bensin- och dieseldrivna varianterna finns med både automatisk och manuell växellåda, medan den eldrivna versionen endast finns med automatväxel.

Waykes omdöme – därför är Mercedes-Benz Sprinter en bra bil

Mercedes-Benz är sedan länge känt som ett märke i premiumsegmentet av hög kvalitet och det syns i Sprinter. Den robusta fronten med den ikoniska Mercedes-loggan kännetecknar bilens utseende och gör ett intryck i alla sammanhang. Sprinter finns med flera olika karossvarianter och takhöjder för att passa olika specifika behov.

De justerbara sätena och den ergonomiskt utformade förarplatsen kombinerat med en ordentlig ljudisolering, ger dig en bekväm resa även under längre turer på mer krävande underlag. Oavsett om du transporterar små paket, skrymmande last eller har en rullande verkstad så är Mercedes-Benz ett perfekt val för dig och din verksamhet.

Visa mer