Laddar...

Nya och begagnade Mercedes-Benz Vito

Om du letar efter en skåpbil i hög kvalitet och med en snygg exteriör är Mercedes-Benz Vito något för dig. Den här klassiska transportbilsmodellen har legat ute på vägarna sedan 1996, vilket säger en del om modellens kvalitet och uthållighet. Skåpbilen erbjuder självfallet ett generöst lastutrymme och är gjord för att transportera de flesta typer av gods.

Framsätet är bekvämt och för att underlätta de långa arbetspass som många yrkesförare har är interiören ergonomiskt och användarvänligt utformad. Den höga komforten märks särskilt då alla reglage är bekvämt placerade inom räckhåll.

Materialen är slitstarka och valda med omsorg för många timmars användande. Starka motorer driver bilen, vilket garanterar en stabil prestanda. Den kommer i två varianter: en modell som är byggd för upp till åtta passagerare och en som enbart är avsedd för transporter. Den senare är en populär bil för hantverkare och andra yrkeskategorier med behov av den här typen av fordon.

Waykes omdöme – därför är Mercedes-Benz Vito en bra bil

Mercedes-Benz Vito är en lätt transportbil av hög kvalitet. Vito finns i tre olika längder på karossen. Beroende på storlek kan bilen ha framhjuls- eller bakhjulsdrift samt fyrhjulsdrift. Den är smidig och enkel att lasta i och ur genom bakluckan och skjutdörrarna på sidorna. Modellen är kort och gott både snygg och funktionell.

Visa mer