Laddar...

Nya och begagnade Mercedes-Benz GLA

GLA är Mercedes-Benz bilmodell i den lilla SUV-klassen, även kallad en crossover. Du kan välja mellan alternativ med antingen diesel eller bensin. Trots att det här är Mercedes minsta SUV har den ett rejält bagageutrymme med plats för mycket packning. Även om det är en bil i premiumklassen och prislappen är därefter får du mycket värde för pengarna, både vid nyköp och när du köper begagnat.

Mercedes-Benz GLA har tillverkats med åren och begagnatmarknaden är god. Du kan hitta alternativ med olika utrustning. Det finns alternativ med bland annat backkamera och 360° kamerasystem. När det kommer till komfort sitter du mycket bekvämt och även om den är kompakt finns det gott om benutrymme invändigt.

Waykes omdöme – därför är Mercedes-Benz GLA en bra bil

Mercedes-Benz är en populär biltillverkare som är förknippad med hög kvalitet. GLA är inget undantag och du får otrolig förarkomfort. Eftersom bilen är kompakt är det lätt att ta sig fram och parkera även där det är trångt. Dessutom känns bilen ändå väldigt rymlig invändigt.

Mercedes-Benz GLA är en exklusiv bil, både exteriör och interiör andas premium. Modellen har en något sportig design, vilket förhöjer utseendet ytterligare. Det här är en bil du med stolthet parkerar på din uppfart.

Visa mer