Laddar...

Nya och begagnade Mercedes-Benz A-klass

Mercedes-Benz A-klass är den minsta och billigaste bilen som företaget producerar. Bilen må vara liten, men den känns dyr med sin pråliga interiör och läckra design på karossen. 

Utrymmet är förstås alltid mer begränsat i en mindre bil, men bagageutrymmet på Mercedes-Benz A-Klass är ändå relativt bra, även om det är en liten bil. Här får du utan problem plats för en packning för en weekendresa för två.

Baksätet har plats för tre personer, men kan kännas som aningen begränsat då det är ganska lågt i tak. Men du köper inte en A-Klass för utrymmets skull, utan mer för dess goda körupplevelse och design.

Du sitter lågt i en A-klass, vilket gör att du får en sportig känsla. Tillsammans med en avancerad fjädring och bra väggrepp upplevs den som en pigg bil när du ligger på vägarna.

Waykes omdöme – därför är Mercedes-Benz A-Klass en bra bil

Mercedes-Benz A-Klass är först och främst en snygg bil i det lilla formatet. Den ger en sportig premiumkänsla, både vad gäller interiör och yttre design. Det är en enkel bil att köra med bra väghållning.

Den är perfekt för dig som vill ha en komfortabel bil att till exempel pendla med till jobbet. A-Klass är även en säker bil att köra på vägarna, med sin fulla pott i säkerhetstest.

Visa mer