Laddar...

Nya och begagnade Mercedes-Benz Citan

Om du är en person som tycker om den tyska komforten i Mercedes och dessutom behöver en skåpbil i mindre format, är Citan värd att titta närmare på. Den lanserades 2012. Den senare generationen som kommit har högre standard på komfort och design, även om de första varianterna också har mycket hög kvalitet.

Motorn är i första hand dieseldriven, men Mercedes-Benz Citan finns även som ren elbil. Tack vare en genomtänkt design är lastutrymmet dessutom enkelt att fylla, eftersom det finns dörrar både baktill och på sidan av bilen. Du kan med andra ord alltid komma åt dina prylar snabbt och enkelt.

Mercedes-Benz Citan är en arbetsbil. Den är gjord för att ta dig mellan olika destinationer utan att trötta ut dig som kör. Citan är tystare invändigt än sina konkurrenter och erbjuder en högre körkomfort. På många vis påminner den om en vanlig personbil.

Waykes omdöme – därför är Mercedes-Benz Citan en bra bil

Om du arbetar på plats ute hos kunder, måste du ofta kunna packa med dig allt du behöver och lite till. Dessutom spenderar du sannolikt mycket tid på vägarna. Med Mercedes-Benz Citan kan du kombinera den höga komforten som är synonymt med Mercedes, tillsammans med rymligheten i en skåpbil.

Se alla Mercedes-Benz Transportbilar här.

Visa mer