Laddar...

Nya och begagnade Mercedes-Benz A180

Halvkombin Mercedez-Benz A 180 är en populär bil bland dem som söker ett premiumfordon. Bilen finns både i sportvariant och i andra alternativ. Mercedez-Benz är kända för sin höga kvalitet på bilarna och den här modellen är inget undantag.

A 180 är en bensindriven variant som är mycket bränsleeffektiv. Dessutom är säkerheten hög. Bilen är stabil att köra, den är tyst i kupén när du ligger på motorvägen och saknar ingenting när det gäller komfort. Även om bilen ser relativt liten ut bjuder den på gott om utrymme invändigt. Som alla Mercedez-Benz har den en snygg design med genomtänkta detaljer.

Waykes omdöme – därför är Mercedes-Benz A 180 en bra bil

Mercedez-Bens A-klass 180 är en riktigt bra bil som är en fröjd att köra. Tillverkaren är känd för sina högkvalitativa bilar och den här är inte ett undantag. Bilen andas lyx och är både snygg att titta på och skön att åka i. Även om det är en halvkombi får det plats en hel del i det rymliga bagageutrymmet.

Om du är ute efter en bekväm bil som är bränslesnål är A 180 ett utmärkt alternativ. Den drar runt 0,6 liter per mil och passar därför för dig som pendlar till jobbet.

Se alla Mercedes-Benz här.

Visa mer