Laddar...

Nya och begagnade Toyota Proace

Minibuss, skåpbil eller transportbil. Kärt barn har många namn och det är också fallet med mångsidiga Toyota Proace. Med många säkerhetsfunktioner och ett system som varnar dig vid risker är Proace dessutom en av marknadens mest pålitliga bilar.

Toyota Proace är en stor pjäs, men trots det är den enkel att köra och manövrera. En smidig fjädring och balanserad styrning gör att Proace tar sig fram även på små gator och i tät trafik. Dessutom sitter du högt bakom ratten och har bra sikt genom den stora vindrutan.

Interiören imponerar med Proace som har smarta och säkra lösningar oavsett du använder bilen i jobbet eller på fritiden.

Du har automatisk öppning av sidodörrarna, det går att öppna bakluckans fönsterruta och du kan skjuta fram hurtsen mellan stolarna för extra förvaring. Många flexibla lösningar med andra ord.

Waykes omdöme – därför är Toyota Proace en bra bil

Är du en äventyrslysten person som behöver en praktisk bil med hög komfort är Proace rätt val. Den passar även för dig som jobbar med transport eller behöver frakta utrustning mellan olika uppdrag.

Det är helt enkelt en genomtänkt minibuss som tack vare smarta anpassningsfunktioner fungerar utmärkt i många situationer. Du betalar en saftig prislapp för Proace, men får mycket för pengarna.

Visa mer