Laddar...

Nya och begagnade Toyota RAV4

1994 lanserade Toyota sin jeepliknande RAV4 med tre dörrar. Den har sedan dess utvecklats och vuxit och finns idag som en snygg kompakt SUV. Egenskaper som att den är robust, snygg och driftsäker har lockat miljontals köpare. Från att i början varit en bil som attraherade yngre aktiva personer, har Toyota utökat den äventyrliga beundrarskaran med senare modeller.

Det här är en av de säkraste bilarna på marknaden. Toyota RAV4 klarar inte bara krocktester galant, utan har visat sig göra det ute på vägarna också. Fyrhjulsdrift är standard, men den har även framhjulsdrift som val på vissa modeller. RAV4 finns med bensin- samt dieselmotorer och senare modeller som laddhybrid.

Interiört är den lika robust som utsidan och reglagen är rejäla och tydliga. Toyota har utökat utrymmet med varje generation och det gäller även bekvämligheten. RAV4 är riktigt skön att åka i både fram och bak, vare sig det är långkörning eller i stadstrafik.

Waykes omdöme – därför är Toyota RAV4 en bra bil

Det spelar ingen roll vilken modell du väljer av Toyotas RAV4, det här är en bil för aktiva och äventyrliga personer. Tack vare både fyrhjulsdrift och en högre markfrigång är dåliga vägar inga problem. Med robust och ändå sportig design drar den blickarna till sig, för praktisk är inte alls tråkigt med en Toyota RAV4.

Visa mer