Laddar...

Begagnade Toyota Avensis

Bilmodellen Avensis ligger i mellanklassen. Toyota lanserade den 2007 som sedan, kombi och kombisedan. Den kom sedan i ytterligare två generationer. 2018 lade Toyota ner produktionen men den finns fortfarande på begagnatmarknaden.

Toyota Avensis är bilen för dig som vill ha en säker bil, även när den är fullastad med matkassar, barn och hund. Den ligger stadigt på vägen även när det blåser och är pålitlig när det gäller driften, vilket är en stor fördel för stressade småbarnsfamiljer.

Avensis är en bekväm familjebil, mycket tack vare gott om utrymme och ett helt platt golv i baksätet. Överlag är den komfortabel att både åka med i och att köra. Avensis är som en trogen arbetshäst. Den är trygg att manövrera och kan ta mycket last.

Waykes omdöme – därför är Toyota Avensis en bra bil

Om du söker en trotjänare som är pålitlig, bekväm och skön att åka i kan Toyota Avensis vara ett bra val. Den är prisvärd och är du ute efter en bra vardagsbil lever Avensis upp till kraven.

Avensis är dessutom mycket tyst, ett faktum som kommer att göra varje biltur till ett nöje eftersom ni faktiskt kan höra varandra över motorljudet. För vad hjälper det om bilen kan ta all packning på semesterresan, om ni ändå inte kan umgås och ha kul under färden.

Visa mer