Laddar...

Nya och begagnade Toyota Yaris

Här är en modell av bil som är liten i storlek, förhållandevis billig i drift och fungerar som en bra pendlarbil för dig som bor i stan eller i ett större samhälle. Tack vare den smidiga storleken på Yaris är den lätt att manövrera på trånga gator eller parkeringsplatser. Samtidigt finns det nog med utrymme för dina vardagsgrejer som veckohandling, prylar till jobbet och så vidare.

De äldre modellerna av Toyota Yaris är i huvudsak bensindrivna, medan de nyare modellerna är mer populära som laddhybrider. Faktum är att Toyota Yaris laddhybrid har vunnit priset "European Car of the Year" år 2020.

Yaris innehåller många säkerhetsfunktioner som standard, adaptiv farthållare är en av dem. Utöver det finns det många andra smarta tekniska funktioner som Apple Carplay och AndriodAuto installerat i bilen.

Wakyes omdöme – därför är Toyota Yaris en bra bil

För många är japanska Toyota förknippade med praktiska och förhållandevis billiga bilar. Toyota Yaris är inget undantag. Om du är på jakt efter en pendlarbil eller en bil att köra mestadels i stadsområden med är Yaris ett prisvärt alternativ att överväga.

I kombination med att den ligger stabilt på vägen och är bekväm att köra även i högre hastigheter, ger det dig en komplett och allsidig bil, med lagom mycket finesser.

Se alla Toyota här.

Visa mer