Laddar...

Nya och begagnade Toyota Corolla

De japanska bilarna är kända för att vara hållbara, billiga och lätta att köra. Corollan är en modell av bil som finns både som kombi och halvkombi. Därmed är det en bil som passar de flesta. Det här är en modell som fungerar för allt från familjer till ensamstående, stadsbor eller för dig som bor på landet.

De äldre modellerna är oftast bensindrivna. Bland dem som är lite nyare är dock laddhybriden den mest populära. Om du bor inne i stan eller kör ofta i stadsområden är laddhybriden ett smart val. När du kör i lägre hastigheter är det nämligen elmotorn som går, vilket minskar utsläppen från din bil.

Waykes omdöme – därför är Toyota Corolla en bra bil

Det här är en av Toyotas mest populära modeller som lanserades redan på 1960-talets mitt. Det har hunnit att bli hela tolv generationer Corolla sedan dess och det i sig talar för ett vinnande koncept.

När du väljer en Toyota Corolla får du en bil i lagom storlek, med enkel interiör som är lätt att tyda. De nyare modellerna har dessutom fått ännu mer bekväma säten enligt testexperterna. Med andra ord får du en praktisk bil som är förhållandevis billig i drift.

Visa mer