Laddar...

Nya och begagnade Toyota Verso

Mångsidigheten i Toyota Verso gör att det här är en bil som fungerar lika bra för dig med en växande familj som för dig som behöver en smidig transportbil med stort lastutrymme.

I Verson finns det plats för upp till 7 säten som du kan flytta i upp till sex olika kombinationer. De två bakre sätena går dessutom att fälla ihop, vilket ger ännu mer lastutrymme. På så vis finns det plats för hela familjen och gott om packning.

Toyota Verso är i första hand en bensindriven bil, men det finns enstaka dieselvarianter. Precis som andra Toyotor är det en smidig och praktisk bil som prioriterar funktion över utseende. Utöver att bagageutrymmet är stort, finns det även flera olika förvaringsfack inne i bilen.

Waykes omdöme – därför är Toyota Verso en bra bil

Toyota Verso är en praktisk familjebil, men fungerar även ypperligt som transportbil. Har du ett eget mindre företag och kör till kunder med olika typer av utrustning kan Verso vara ett bra val.

Verso är en bil med låg bränsleförbrukning och fokus på praktikalitet och är även perfekt för växande familjer. Här är en utmanare till herrgårdsvagnar och SUV:ar som låter dig och din familj färdas bekvämt och säkert på vägen.