Laddar...

Nya och begagnade Toyota Auris

Det här är en familjebil från Toyota som även finns som hybrid, vilket är ovanligt för klassen. Som med de mesta som Toyota gör så är Auris en hållbar, trevlig och enkel bil som gör det den ska. Samma sak gäller med säkerheten i bilen som har sju krockkuddar som standard.

Styrningen är mjuk och följsam med en bra och smidig växellåda som passar utmärkt för stadskörning. Det är ingen blixt med en extrem acceleration men den fixar omkörningar på motorvägen utan besvär.

Komforten är bra med sköna säten och tillräckligt med utrymme, även om den är något mindre än flera av konkurrenter. Interiören är typisk japansk med allt du behöver men inte så mycket mer. Bilen går att få som bensin- och dieseldriven utöver hybridvarianten. Även den här bilen från Toyota har fått högsta betyg i internationella säkerhetstest som den klarade galant.

Waykes omdöme – därför är Toyota Auris en bra bil

Du får mycket bil för pengarna med många modeller från Toyota, vilket du även får med Toyota Auris. Den är pålitlig, praktisk och hållbar till ett bra pris. Med komfortabla säten och bra väghållning är den en trevlig körkamrat. Om en bil kan vara lagom i allt så är det Toyota Auris, allt du behöver finns men utan extralyxen.

Visa mer