Laddar...

Nya och begagnade Toyota Aygo

När du söker en liten bil som presterar stort är Toyota Aygo ett bra val. Modellen kallas ofta för den lilla bilen med den storslagna attityden, vilket verkligen är en bra beskrivning. Det här är en mycket liten halvkombi som passar bra för dig som sällan behöver lastutrymme.

Bilen rymmer fyra passagerare men lämpar sig allra bäst för dig som ofta åker ensam eller med en passagerare, eftersom utrymmet i baksätet är ganska begränsat.

Toyota Aygo är en bil med fokus på detaljerna i exteriören och trots det lilla formatet är det en bil som syns. Det är en perfekt stadsbil för dig som smidigt vill ta dig fram på smala gator, samtidigt som du har en bil som verkligen sticker ut.

Waykes omdöme - därför är Toyota Aygo en bra bil

Om du ofta kör i stadstrafik är det smidigt med en liten och bränslesnål bil. Toyota Aygo uppfyller båda de här kriterierna. För dig som letar en ekonomisk och lättkörd bil och inte lägger så stor vikt vid lastkapacitet är Toyota Aygo perfekt.

Vi gillar att Toyota har ett genomgående tänk för stadskörning med modellen och samtidigt stort fokus på design och snygga detaljer. Allt detta utan att tumma på bekvämlighet eller funktion.

Visa mer