Laddar...

Nya och begagnade Toyota Hilux

Du kan verkligen lita på kvaliteten och pålitligheten då det handlar om Toyota Hilux. Den här modellen är testad i världens mest utmanande förhållanden för att kunna garantera kunderna en exceptionell hållbar bil. Det är en fyrasätes pickup i det större formatet och det är en bil som klarar riktigt tuffa tag på vägarna och till och med körning off road.

Karossen är extra stark och du kan köra i svårframkomlig terräng, till och med i vattenfyllda vägspår, tack vare ett extra högt vadningsdjup.

Designen på insidan av bilen ger de bästa förutsättningar för en behaglig körning. Luta dig tillbaka i de bekväma sätena och njut av ett imponerande ljud från stereon och lättåtkomliga funktioner under alla dina färder.

Toyota Hilux har en imponerande dragkapacitet och du kan med enkelhet dra husvagn, släp eller annan last med bilen. Tack vare fyrhjulsdrift, downhill assist controll, driftspärr och active traction control håller du dig du stadigt på vägen både i uppförs- och nedförsbackar.

Waykes omdöme – därför är Toyota Hilux en bra bil

Toyota Hilux är perfekt för dig som letar efter en slittålig bil med mycket utrymme och kapacitet för drag av last. Utsidan på bilen ger ett intryck av styrka medan insidan bjuder på komfort åt passagerarna. Med en Toyota Hilux kommer du att vara redo för alla äventyr!

Visa mer