Laddar...

Nya och begagnade Toyota C-HR

Modellen C-HR från Toyota är en crossover och har funnits på marknaden sedan 2016. Designen är innovativ och annorlunda mot andra bilar från Toyota. Den är känd för att vara bekväm med hög komfort med en skön och responsiv styrning.

Eftersom den har kommit ut på marknaden när tekniken blomstrat har den alla möjliga säkerhets- och assistanssystem som hjälper till att göra resan skönare. Kupén är rymlig men något mörk tack vare små fönster bak. Bilen går att få som bensinare eller som en mer miljövänlig hybrid.

I krocktest har C-HR fått väldigt höga betyg, så pass högt som 95 % för vuxna. Det är med andra ord en mycket säker bil att köra. Styrningen på bilen är korrekt och lätt. Toyota C-HR är en väldigt lättkörd bil, vilket gör att den passar suveränt i urbana miljöer.

Waykes omdöme – därför är Toyota C-HR en bra bil

Toyota C-HR är en bil med unik design som syns och en härlig exteriör som tagen direkt ur en Sci-Fi film. C-HR är dessutom lätt att ratta med bra väggrepp och bekväma säten som höjer komforten. Har du krav på en crossover att den ska vara lättare och smidigare än en SUV, samtidigt som du sitter högre än i en vanlig personbil, då är Toyota C-HR bilen som uppfyller dem.

Visa mer