Laddar...

Nya & begagnade Ford

Ford är ett amerikanskt bilmärke som grundades 1903 av Henry Ford. Ford är känt för att ha introducerat massproduktion av bilar med hjälp av en produktionsteknik kallad "Fordism" och för att ha haft en stor roll i att göra bilar tillgängliga för en bredare massa.

Ford har också producerat en mängd olika bilmodeller genom åren, här är det vanligaste modellerna:

●     Ford Mustang Mach E

●     Ford Mondeo

●     Ford Kuga

●     Ford Focus

●     Ford Explorer

Ford Motor Company är ett av världens största bilmärken och har länge varit i en ledande roll inom bilindustrin. Ford är också känt för att ha varit en pionjär inom områden som säkerhet och miljöteknik. Till exempel var Ford tidigt ute med att införa säkerhetsfunktioner som bältessträckare och krockkuddar i sina bilar. Ford har också arbetat aktivt med att utveckla bränsleeffektiva och miljövänliga bilmodeller.

Begagnade bilar från Ford

På begagnatmarknaden tittar man gärna efter modeller från ett bilmärke som är känt för att bygga hållbara bilar. Ford har tagit fram många modeller som är populära på begagnatmarknaden just för att de visat sig hålla en längre tid.

Fords mest sålda modell heter F-150 och är en av de mest populära pickuperna i USA. Den är känd för sin kvalitet, pålitlighet och hållbarhet. F-150 är ett bra exempel på en mångsidig bil som passar för både arbete och fritid. Detta gör den till ett väldigt eftertraktat val på begagnatmarknaden.

Om du har en Ford som du vill sälja så kan du enkelt göra det via oss. Du skriver in ditt registreringsnummer och antal mil som bilen har gått. Du kommer sedan att bli kontaktad med bud från en eller flera av våra trygga handlare. Därifrån kan du välja om du vill gå vidare med budet eller inte. Du binder inte upp dig till något och kan när som helst välja att tacka nej och ta bort ditt inlägg. Det är helt gratis för dig oavsett om du väljer att gå vidare eller ta bort din annons.

Letar du efter en begagnad Ford så finns det många modeller i vårt utbud. Vi garanterar att registreringsnumret är äkta genom att göra kontroller. För att säkerställa att annonsen blir så objektiv som möjligt så tar vi in data från externa källor och kompletterar säljarnas annons. Vi vill vara en trygg marknadsplats både för köpare och säljare av begagnade bilar.

Många populära modeller

Ford har många olika modellserier i sin produktportfölj. Inom transportbilssektorn är Ford Transit en av deras mest populära modeller. Det finns även olika pickuper och lastbilar med hög lastkapacitet och stark prestanda. Letar man efter något sportigt med mycket prestanda finns Ford Mustang. Den har en lång historia och det är en av Fords mest ikoniska modeller med en stark kultfaktor.

För stora familjer så har Ford ett brett utbud av SUV:ar. Bilmodellerna Explorer och Edge är kända för att vara rymliga, praktiska och ha låga driftskostnader. Ford Focus och Ford Fiesta är två lite mindre modeller som anses vara kompakta och bränsleeffektiva bilar som är lätta att köra och parkera.

Elbilar från Ford

Ford arbetar också aktivt med att utveckla och producera laddbara bilar. De satsar mycket på elbilar i framtiden och visar det både genom att ta fram nya modeller men också genom att satsa mycket på tekniken runt omkring.

Visa mer