Laddar...

Nya och begagnade Ford Ranger

Pick-upen Ford Ranger är en bil med kraft att ta sig fram, oavsett terräng. Bilmodellen är dessutom väldigt bekväm, vilket inte alltid är fallet med just en pick-up. Ranger är Europas mest sålda pick-up och fungerar att använda både inom arbetet och på fritiden.

Ford Ranger har stor lastkapacitet och dragkraft, samt en del funktioner som kan vara användbara för den som ställer krav på att bilen ska klara av att assistera dig i dina sysslor på olika sätt. Bilen är uppkopplad och har även ett smart terrängsystem som justerar köregenskaperna utifrån vilka förhållanden du kör i.

Waykes omdöme – därför är Ford Ranger en bra bil

Det finns många faktorer som gör Ford Ranger till en riktigt bra bil. Bilmodellen har flera praktiska funktioner och du kan välja mellan tvåhjuls- och fyrhjulsdrift. Den mångsidiga pick-upen finns både med fyra och fem säten. Den är perfekt som firmabil men det hindrar inte att den också passar att hämta barnen med på väg från jobbet. Hytten har gott om plats för både dig som kör och eventuella passagerare.

Större delen av de Ford Rangers går på diesel. Det finns även nya modeller som kan köras på både diesel och bensin, vilket gör att du kan välja det mest kostnadseffektiva drivmedlet för dagen.

Visa mer