Laddar...

Begagnade Ford C-Max

Den här populära familjebilen kombinerar komfort med funktionalitet på ett väldigt effektivt sätt och är perfekt för den moderna barnfamiljen. Trots bilens relativt kompakta storlek som gör den enkel att manövrera i stadstrafik, erbjuder den gott om plats på insidan. Det är en multifunktionsmodell som närmast kan beskrivas som en mycket rymlig halvkombi i formatet.

Det är inga problem att få med passagerare och rejält med packning i en C-Max. Sätena är bekväma och bagageutrymmet mer än tillräckligt för att få in det som behövs. För extra lastutrymme finns möjlighet att fälla ner baksätet. Bilen har flera smarta fack och förvaringslösningar i dörrar och på baksidan av ryggstöden. Ford C-Max finns med både diesel och bensin och även hybridmodeller går att hitta på marknaden.

Waykes omdöme – därför är Ford C-Max en bra bil

Karossen är upphöjd, vilket underlättar i- och urpackning. Tunga matvarukassar, barnvagnar och annan packning lägger du enkelt i och plockar ur utan att behöva böja dig. Det är perfekt för dig som ofta åker och handlar eller har med tunga saker.

Samtidigt underlättar höjden för både förare och passagerare som ska sätta sig i bilen. För dig som lyfter i och ur småbarn är det här också förstås ett plus. Bilen är designad för att vara rymlig och praktisk, samtidigt som den är kompakt.

Se alla Ford här.