Laddar...

Nya och begagnade Ford Explorer

För den som letar efter en rymlig SUV med en kombination av komfort och prestanda är Ford Explorer något att titta närmre på. Den här modellen har sedan lanseringen 1991 varit ett pålitligt val för den som söker nya äventyr på vägarna. Den tillverkas än idag.

Ford Explorer är en rätt hög SUV, vilket inger en svårslagen trygghetskänsla för både förare och passagerare. Den gedigna och krockanpassade karossen säkerställer att alla kan känna sig trygga under hela resan.

Såväl barnfamiljen som äventyraren faller lätt för det generösa utrymme som Ford Explorer erbjuder. Oavsett om det är en barnvagn, surfbräda eller skidpackning som ska med så får det plats i en Explorer.

Waykes omdöme – därför är Ford Explorer en bra bil

Det är inte många bilar som är så bra anpassade för både stadskörning och terrängkörning. Bilens kraftfulla motorval kombinerat med de stora däcken och anpassningsbara fjädring gör den perfekt för både vardagspendlingen och fjällenresan. Med fyrhjulsdrift är det inga problem att ta sig fram även om det är snö, is eller lera på vägarna.

Ford Explorer har en kaxig kaross som drar blickarna till sig. På insidan får du plats med upp till sju personer och gott om packning, vilket gör bilen perfekt för dem som älskar långa bilsemestrar.

Se alla Ford här.

Visa mer