Laddar...

Nya och begagnade Ford S-Max

Den här bilmodellen är en MPV, en så kallad multi-purpose vehicle, och den kan levereras med fem eller sju säten. Bilen är praktisk och även väldigt prisvärd. S-Max passar för stora familjer, men den fungerar givetvis även för andra som vill ha plats för upp till sju personer. Elservon gör bilen lätt att köra och den svarar mycket snabbt på styrningen, samtidigt som bilen går väldigt tyst. Det gör att bilen känns mer exklusiv än den prisklass den egentligen tillhör.

Baksätet kan också fällas bakåt en bit för ännu högre komfort för passagerarna. Bilen har även ett stort bagageutrymme, vilket gör den optimal för en längre bilsemester, även för storfamiljen. Ford S-Max finns med dieselmotor men även som elhybrid. När det kommer till färger finns bilen tillgänglig i flera alternativ.

Waykes omdöme – därför är Ford S-Max en bra bil

Att köra en Ford S-Max är ett rent nöje. Du sitter bra, har gott om utrymme och det är lätt att hitta alla reglage som du behöver använda. Vid blandad körning drar den runt 0,54 per mil, vilket är en bra förbrukning för en så pass stor bil. Även inköpspriset är relativt lågt, vilket gör bilen prisvärd även ur den aspekten.

Visa mer