Laddar...

Nya och begagnade Ford Kuga

Den här mellanklass-suven från Ford är både prisvärd och snygg. Ford Kuga har en design som fått en viss sportkänsla, men utan att man försökt kamouflera att det faktiskt är en SUV. Kuga finns som bensin- eller dieselmotor och som laddhybrid. Den kom först ut på marknaden 2008 men har sedan dess uppdaterats i några omgångar, både exteriört och interiört.

Ford Kuga är en mångsidig bil som kan anpassa sig till dina behov. Den höga markfrigången är perfekt när det är dags för en tur på skogsvägar. Att du sitter högre ger dig bättre sikt vilket passar när du kör genom stressig stadstrafik.

Smart teknologi och fyrhjulsdrift gör det här till en mycket säker bil om du har tänkt använda den i tjänsten och spendera många timmar ute på vägarna. Kuga har dessutom fått toppbetyg i olika säkerhetstester, bland annat av Euro NCAP.

Wakes omdöme - därför är Ford Kuga en bra bil

Ford Kuga är nätt men ändå robust, med en rymlig interiör som ger bra utrymme både för föraren och passagerare. En smidig detalj på nyare modeller är att baksätet går att skjuta fram för att utöka lastutrymmet. Praktiskt när det är dags för ett IKEA-besök eller när cyklarna ska med till landet.

Visa mer