Laddar...

Nya och begagnade Ford Transit

Sedan 1965 har olika versioner av Ford Transit rullat på svenska vägar. Det här är en av de populäraste nyttobilarna på marknaden. Idag är Ford Transit inne på sin sjunde generation och den har genomgått många uppdateringar. Transit har även fått höga betyg i olika säkerhetstester.

Mest känd är Ford Transit för sina skåpbilar men det finns även versioner som kan användas för friluftsliv. Transportbilen är verkligen flexibel och finns med olika motorer, med automat eller manuell växellåda samt som tvåhjuls- eller fyrhjulsdrift. Modernare modeller kommer även som så kallad mildhybrid. Oavsett vilken generation det handlar om är Ford Transit rejäl och robust.

Kupén är helt anpassad för att fungera praktiskt under en arbetsdag. Den är funktionell och tålig med komfortabla säten och rejäla utrymmen. Finns även som dubbelhytt om ni är fler som behöver åka med. Allt andas genomtänkt design för ändamålet. Trots sin höjd är det här en stabil skåpbil som är bekväm att köra ute på vägarna.

Waykes omdöme – därför är Ford Transit en bra bil

Ford Transit är en klassisk transportbil som börjat utöka sina användningsområden. Tack vare den stora lastkapaciteten är det en populär skåpbil för företag. Men med en Ford Transit kan du faktiskt mixa nytta med nöje och få en bil som blir en smidig plåtis för camping.

Se alla Ford här.

Visa mer