Laddar...

Nya och begagnade Ford Mustang

Om någon bil kan sägas vara den mest ikoniska sportmodellen så är det Ford Mustang. Med den klassiska galopperande mustangen på grillen är den lätt att känna igen och den moderna versionen är snart lika mytomspunnen som den äldre.

Bilen är aerodynamiskt formad för minsta möjliga luftmotstånd, i kombination med rejäla hästkrafter under huven. Ford Mustang passar dig som vill köra ett riktigt kraftpaket och som vill göra det med stil.

Förutom den tydliga sportkaraktären har modellen många andra positiva funktioner och finesser. Ett exempel på det är det sofistikerade stöldskyddssystemet som förhindrar oönskad bortbogsering. Lägg till elektrisk stabilitetskontroll, ett specialutformat bromssystem och dubbla motorer, så har du den perfekta bilen!

Waykes omdöme – därför är Ford Mustang en bra bil

Ford Mustang är det självklara valet för dig som vill ha en körupplevelse utöver det vanliga. Interiören är elegant med en digital instrumentbräda där, du bland annat kan välja färg på stämningsbelysningen i bilen vid nattkörning. Justerbara säten som går att värma upp ger extra hög komfort.

En riktigt snygg detalj är att bilen har en markbelysning som gör att en ljussiluett i form av en mustang lyser upp marken så fort du öppnar bildörren. Eftersom Ford Mustang är en unik bil som redan är en klassiker ger den dessutom ett bra andrahandsvärde på bilmarknaden.

Visa mer