Laddar...

Nya och begagnade Ford Transit Custom

En populär skåpbil inom många branscher och yrkeskategorier är Ford Transit Custom. I tester gjorda av Euro NCAP låg Transit Custom bland topp fyra när det gällde egenskaper som autobroms och förarassistans. Det här är viktiga egenskaper för en skåpbil som du ska använda i yrket, men givetvis även privat. Ford Transit Custom finns i flera modeller. Den finns dessutom med manuell växellåda eller automat.

Ford Transit Custom är väl genomtänkt vad gäller lastning. Bilen har ett fyrkantigare chassi som gör det möjligt att utnyttja hela skåpet. Den är robust och tål att lastas tungt utan att kännas ostadig. Den ligger säkert på vägbanan, även i högre hastigheter. Det gör Ford Transit Custom både bekväm och trygg att köra. Att du sitter högre upp innebär dessutom att du får bättre sikt över trafiken, vägbanan och omgivningen.

Waykes omdöme - därför är Ford Transit Custom en bra bil

Ford Transit Custom har en praktisk design som tar mycket last, vilket gör den mycket användbar inom många yrken. Den är dessutom liten nog för att kännas smidig att köra i tät stadstrafik och stor nog för att komfortabelt köra mil efter mil på motorvägen. Transit Custom är ett smart val om du vill få ut det mesta av din arbetsbil utan att rucka på din bekvämlighet.

Visa mer