Laddar...

Nya och begagnade Ford Mondeo

Fords största bilmodell Mondeo är en rejäl bil med en elegant och slimmad exteriör. Det här är en perfekt bil för dig som vill ha en säker bil men inte är så lockad av en SUV eller crossover. Mondeon är känd för sin bekvämlighet och sköna fjädring vid långkörningar. Det är bra egenskaper om du ofta ligger ute på vägarna. Den är dessutom ett bra val som en allroundbil för familjen, vare sig du väljer sedanmodellen, halvkombin eller kombin.

Med Ford Mondeo kan du få en bil som möter dina personliga preferenser, oavsett om du vill ha framhjuls- eller fyrhjulsdrift. Du kan också välja mellan automatlåda eller manuell växling, bensin eller diesel. Den finns till och med som hybrid. Mondeon har även många praktiska egenskaper interiört såsom multimediaskärm och klimatanläggning.

Wakes omdöme - därför är Ford Mondeo en bra bil

Ford Mondeo är verkligen ett smart alternativ till SUV:ar och crossovers med sin låga bränsleförbrukning och trygga körupplevelse. Att den hamnar i topp bland familjebilar och långkörare är givetvis ett stort plus. Här är det inga problem att få plats med både packning och familjen när det är dags för semesterresan. Den utmärkta ljudisoleringen och det komfortabla sittutrymmet gör det här till en bil där du kan förena nytta med nöje när du kör.

Visa mer