Laddar...

Nya och begagnade Ford Puma

Modellen Puma från den amerikanska biltillverkaren Ford är en innovativ SUV i mellanstorlek. Bilen är både bränsleeffektiv och bidrar till mindre utsläpp. Modellen är utrustad med en mängd moderna tekniker. En adaptiv farthållare som förutom att hålla en jämn hastighet, även läser av vägskyltar och anpassar farten efter dem.

I nödsituationer, som exempelvis vid risk för krock, avhjälper bilen situationen genom att automatiskt sänka hastigheten och faktiskt också styra undan. Ford Puma är alltså en mycket säker och smart bil.

Modellen är suverän att köra längre sträckor med, inte bara på grund av alla tekniska hjälpmedel, men även eftersom den är modern, stilren och kommer med ett rymligt lastutrymme. Även i stadstrafik fungerar Ford Puma utmärkt.

Waykes omdöme – därför är Ford Puma en bra bil

Förutom alla avancerade tekniska finesser finns det även andra fördelar med en Ford Puma. Den exklusiva designen, både ut- och invändigt, visar sig bland annat i interiören av högsta klass.

En digital instrumentbräda visar all information som föraren behöver för körningen. Här går det också att välja mellan fem olika körstilar: normal, sport, ECO, grusväg och halka. Det här är helt enkelt en bil i toppklass som gör det enkelt och roligt att köra.

Se alla Ford här.

Visa mer