Laddar...

Nya och begagnade Mercedes-Benz GLC 220 d 4MATIC

Det här är en SUV från det tyska bilmärket Mercedes-Benz. Modellen är dieseldriven och har en relativt låg bränsleförbrukning för att vara så stor som den är. GLC 220d 4MATIC har en snygg design med rundade former och metalliclack. Bilen finns i stilrena färger såsom svart, vitt och brunt. Bagageutrymmet är stort och har plats för allt från matkassar till barnvagn och semesterpackning. Även förarplatsen och passagerarsätena är rymliga, alla kommer att sitta bekvämt under resan.

Interiören i bilen är lyxig, precis som är brukligt i en Mercedes-Benz. Den höga kvaliteten på utrustningen och inredningen är påtaglig i den här bilmodellen. Infotainmentsystemet är dessutom lätt att använda och förstå sig på.

Waykes omdöme – därför är Mercedes-Benz GLC 220 d 4MATIC en bra bil

Om du vill ha en stor bil som ändå är bränslesnål är GLC 220 d 4MATIC ett utmärkt val. Men en förbrukning på 0,55 liter per mil vid blandad körning kan du komma billigt undan med bränslekostnaderna.

Du som älskar lyx och komfort kommer verkligen att känna dig som hemma när du sätter dig i en bil av den här modellen. Sätena är mjuka och välformade. Modellen bjuder på körglädje i högsta klass.

Se alla Mercedes-Benz här.

Visa mer