Laddar...

Begagnade Volvo V40 Cross Country

Volvos modell V40 Cross Country är en SUV-inspirerad variant på V40:n. Den är lite högre över marken och du som förare sitter därmed alltså högre upp. Tillsammans med ett antal andra detaljer ser V40 CC också lite tuffare ut. Är du på jakt efter en rymlig halvkombi som känns robust på vägarna men som är tillräckligt smidig att köra i stan, kan det här vara ett bra alternativ.

Oftast har V40 Cross Country en dieseldriven motor, men det finns även bensindrivna modeller. De flesta är framhjulsdrivna bilar men du kan hitta en och annan med fyrhjulsdrift.

Waykes omdöme - därför är V40 Cross Country en bra bil

Den stora skillnaden på V40 och V40 Cross Country är att den senare har större markfrigång och är alltså högre. Fjädringen är även mer avancerad, vilket gör att Cross Country är lämpad för landsväg och terräng.

Tack vare att Volvo är ett väletablerat kvalitetsbilmärke vet du också vad du får när du köper på deras modeller. V40 CC är en bil som håller en hög nivå på säkerhet och ger dig en känsla av att färdas tryggt på vägen. Dessutom är det enkelt att hålla din bil servad och underhållen, tack vare Volvos väl utarbetade servicenätverk i landet.

Visa mer