Laddar...

Nya och begagnade Volvo S90

Bilmodellen Volvo S90 har sedan den kom år 2016 varit en populär bil i klassen stora sedaner. Modellen andas lyx och här finns detaljer med skandinaviskt naturmaterial i form av trädetaljer i inredningen. En Volvo S90 kan fås både med dieselmotor och som laddhybrid, där det senare är vanligt för nyare årsmodeller.

Eftersom det är en rymlig bil passar den utmärkt för familjen, även om det är en sedan. Det här är en bil som är riktigt bekväm att köra, även om du ska köra långt. Säkerheten är också prioriterad, som alltid när det kommer till bilar från Volvo. Det skadar inte heller att veta att bilen kammat hem flera utmärkelser sedan den lanserades.

Waykes omdöme – därför är Volvo S90 en bra bil

Eftersom det här är en bil i Volvos lyxklass är det mycket bil för pengarna du får. Samtidigt är bilen bränslesnål. Komforten är också någonting alldeles extra, med gott om plats för både förare och passagerare i Volvos berömda säten med överlägsen ergonomi.

Fördelarna är många med att äga en Volvo. Det är lätt att få bilen servad tack vare ett stort nätverk av verkstäder för bilmodellen. Sedan skadar det heller inte att det här är en mycket elegant bil med stor körglädje.

Visa mer