Laddar...

Begagnade Volvo V50

Volvo modell V50 tillverkades mellan 2004 och 2012. Det är en mellanklasskombi som är omtyckt för sin låga bränsleförbrukning, körglädje, snygga design samt säkerhet. Volvo är ju känd för sina säten som bilmärket lägger ner mycket resurser på att designa. Volvo V50 är perfekt att köra med längre sträckor av precis den anledningen.

Den exakta styrningen Volvobilar har gör den även rolig att köra. V50 passar precis lika bra i stadsmiljö, på slingrande vägar eller på motorvägar eftersom den är stabil och välbalanserad. Bilen har ett antisladdsystem som är standard i alla V50, oavsett vilken utrustningsnivå den har.

Det gör den mycket säker att köra med, även i vintermiljö. Det är alltså en bil som är väl lämpad för svenska väderförhållanden, inte minst för dig som bor norröver och som vill ha en stabil vardagsbil.

Waykes omdöme – därför är Volvo V50 en bra bil

Volvo V50 är fortfarande en mycket populär bilmodell som du ofta kan se på vägarna. Tack vare sin prestanda, komfort och körsäkerhet kommer V50 att förbli en favorit hos många Volvo-entusiaster.

Fördelen med Volvo är att det finns ett stort servicenätverk i Sverige, vilket gör att du lätt kan få bilen servad när den behöver det. Med V50 får du kort och gott en sportig familjebil med låg bränsleförbrukning.

Visa mer