Laddar...

Begagnade Volvo V70

Det här är utan tvekan en av de populäraste bilarna i Sverige. Volvo V70 kom ut på marknaden 1998 och produktionen slutade 2016. Men det är en bil som alltid är eftertraktad på begagnatmarknaden. V70 är en robust kombi som även finns som cross country-modell.

Det är en suverän familjebil som är rymlig och bekväm att åka i både fram och bak.

Volvo V70 har antisladdsystem och en kaross som ger mycket bra vägegenskaper. Att den har använts som polisbil där det går undan i kurvorna, bevisar verkligen det. V70 har även fått femstjärniga betyg i krocktester.

Volvo V70 har kanske inte alla de senaste teknologiska finesserna, men instrumentpanelen är tydlig och funktionell. Det gör bilen lättkörd och med en modell av V70 som har fyrhjulsdrift tar den sig fram dit du vill. V70 finns med både bensin- och dieselmotor.

Waykes omdöme – därför är Volvo V70 en bra bil

Volvo brukar skämtsamt kallas för traktor, men det stämmer inte på Volvos V70. Nog för att den är trygg, stadig och säker som bil, men det finns kraft under huven och den rullar tyst fram på vägarna. Med V70 får du mycket bil för pengarna och väldigt gott om lastutrymme. Här behöver du inte ta ut hundburen när barnvagnen ska in, båda får plats.