Laddar...

Begagnade Volvo XC70

XC70 är en mindre SUV som blivit populär som praktisk och stor familjebil med gott om utrymme, både vad gäller bagaget och passagerarplatserna. XC70 har en avancerad fjädring, vilket gör att den är bekväm att köra om du pendlar eller behöver åka på långresor.

Den har mycket goda vinteregenskaper och passar perfekt för våra nordliga breddgrader.

Den här bilen är hushållets slitvarg i många familjer och uppskattas för den höga säkerheten, vilket krocktester visat att den har. Det är en bil med gott om utrymme för barnen, matkassarna och hundarna.

Har du dessutom en stor hund finns det gott om utrymme att använda XC70 med en hundbur för mellanstora eller stora hundar. XC70 är relativt törstig och inte den mest miljövänliga bilen i klassen. Den går att hitta både som bensin- och dieseldriven, oavsett generation.

Waykes omdöme – därför är XC70 en bra bil

Vi svenskar har en förkärlek till Volvo, bland annat för att den är svensktillverkad, men även för att vi vet om att vi får säkerhet och kvalitet i ett. Och det är precis vad du får med en XC70. Lägg till en snygg design och smarta detaljer och du har beskrivningen av en XC70 i ett nötskal. Den robusta modellen är också utmärkt att köra med i slask och snö under vintermånaderna.

Visa mer