Laddar...

Nya och begagnade Volvo S60

S60 kom ut på marknaden redan 2000 och är en fyradörrars sedan i en Classic-modell eller som Cross Country. Volvo S60 är inne på sin tredje generation som introducerades 2018. Många motorjournalister har hyllat bilen genom åren för de goda köregenskaperna och framför allt säkerheten.

Design, komfort och säkerhet är just de stora egenskaperna som S60 är känd för. S60 har dessutom gott om utrymme både i kupén och lastutrymmet, vilket gör den till en perfekt familjebil.

Med en Volvo S60 får du en rolig körupplevelse med bekväma köregenskaper. Den har bra grepp på svåra och kurviga vägar som annars kan vara svåra att manövrera. Bilen reagerar direkt även på mindre rattjusteringar. Du sitter högt i bilen vilket ger en bättre sikt över vägbanan och det höjer även komforten för alla i bilen.

Waykes omdöme – Därför är Volvo S60 en bra bil

Med riktigt bekväma säten, hög säkerhet och gott om utrymme är Volvo S60 en ultimat familjebil. Säkerheten är det absolut bästa med bilen och något Volvo har som fokus när de designar sina bilar.

Risken att du ska bli stående vid vägkanten med en S60 utan att få hjälp är inte stor. Du kan lätt få bilen fixad eftersom det finns ett gediget servicenät i hela landet.

Se alla Volvo här.

Visa mer