Laddar...

Nya och begagnade Volvo V60

Volvos modell V60 är verkligen en familjebil som förenar nytta med nöje. Det här är en kombimodell men med en coupés slimmad design som ger en bra körupplevelse. Med sin lyxiga inredning och sköna komfort är det här en familjebil långt ifrån den klassiska herrgårdsvagnen.

Volvo V60 finns dessutom med olika motoralternativ såsom diesel, bensin och laddhybrid, vilket gör det enklare att hitta den modell som passar dig bäst.

V60 är en av Volvos säkraste och pålitligaste bilar med avancerade säkerhetssystem och krockskydd. Bland annat adaptiv farthållare och filhanteringsassistans skapar trygghet när du färdas på landsvägarna eller i stadstrafik. I krocktester har V60 fått högsta möjliga betyg och det är en bil som inbjuder till långkörningar. Den är bränslesnål, säker och interiören hos V60 gör den trivsam att köra.

Interiören är luftig och rymlig med bekväma säten både för förare och passagerare. De större sidorutorna ger inte bara mer ljus och rymd i bilen utan även en förbättrad sikt. Komforten blir ännu bättre tack vare bilens väghållning och olika inställbara körlägen.

Waykes omdöme – Därför är Volvo V60 en bra bil

Volvo V60 är en populär familjekombi som kamouflerats till en sportig coupé utan att rucka på komfort, utrymme eller säkerhet. Här får både familjen och hunden plats med gott om utrymme kvar för sommarens fiskeutrustning och badväskor.

Populära versioner och motoralternativ:

Visa mer