Laddar...

Nya och begagnade Volvo XC90

Modellen XC90 lanserades 2004 och har sedan dess genomgått en rad uppgraderingar, både funktions- och designmässigt. Idag har XC90 etablerat sig som en av de mest förnämliga bilarna i sin klass.

Modellen rymmer upp till sju passagerare tack vare integrerade säten längst bak som kan fällas upp vid behov. Bagageluckan är elmanövrerad och kan öppnas även om du har händerna fulla, genom att du för in foten under den bakre stötfångaren.

Körupplevelsen är minst lika spektakulär som designen. Med flera kraftfulla motoralternativ och Volvos avancerade styrteknik får du en säker och bekväm körning oavsett väglag. Ett informationssystem för döda vinkeln höjer körsäkerheten. En kamera med 360 graders vy gör att du kan parkera lättare även om du är en ovan bilförare eller om det är ont om utrymme.

Waykes omdöme - Därför är Volvo XC90 en bra bil

Det är inte konstigt att du ser allt fler Volvo XC90 på de svenska vägarna. XC90 utstrålar lyx och komfort i ordets sanna bemärkelse. Bilen har en sofistikerad och modern design, där kvalitet och noggrannhet genomsyrar varenda liten detalj.

Oavsett om du vill ha ett fordon som är kraftfullt på vägarna eller letar efter en säker bil för familjen där det mesta får plats, är XC90 ett bra val.

Andra populära modeller:

Visa mer