Laddar...

Nya och begagnade Volvo V90

Om du är på jakt efter en familjebil modell större kan Volvo V90 vara något för dig. Modellen lanserades 2016 och är en kombiversion av den lika populära S90. Bilen har den höga komfort som du kan förvänta dig av en Volvo och den är mycket behaglig att färdas långa sträckor i. Hela familjen har gott om plats och bagageutrymmet är generöst trots den smäckra exteriören.

Volvo V90 kommer med många fördelar såsom skinnklädda elstyrda komfortstolar, eldriven baklucka och en riktigt bra ljudanläggning. Finesser som adaptiv farthållare, satellitnavigator och spolarvätska direkt från vindrutetorkarna ingår i standardutrustningen. Modellen har den tilltalande stabilitet som en stor bil medför och fyrhjulsdriften gör att du obehindrat tar dig fram under alla väderförhållanden.

Waykes omdöme – Därför är Volvo V90 en bra bil

Med några år på nacken kan vi konstatera att V90 är ekonomisk i drift och en riktig slitvarg för vardagens alla göromål. Modellen har ett inbyggt Pilot Assist-system med en avancerad autobromsningsfunktion. Den varnar även med ljud och ljus vid stora hinder på vägen, exempelvis vid möten med djur eller liknande.

V90 är med andra ord en pålitlig, bekväm och elegant bil. Som med alla Volvobilar är även den här modellen ett säkert alternativ som presterar mycket bra i test.

Andra populära modeller:

Volvo V90 Cross Country

Volvo V60

Volvo V60 Cross Country

Volvo XC60

Volvo XC90

Visa mer